Search This Blog

Sunday, August 9, 2009

JIN ONLINE game yang hebat


Jin Online adalah dunia permainan online MMORPG secara percuma. Di dalam dunia mistik ini, anda boleh memilih untuk menjadi Warrior, Mage, atau Paladin. Arahkan wira dan jin anda untuk menjelajah Negara Atlantis dan mencabar keupayaan pedang dan magik.Memelihara Jin, Menempa, mentor, family, legion dan pekara lain yang menarik menjaminkan Jin Online adalah satu permainan yang interaktif dan tidak membosankan.


haha skang aku main jin online daa....memang best r game ni lebih2 lagi yang ade intenet ngn yang mmg suke game MMO RPG...best game ni tak mcm game2 online lain r....kalau game lain...mungkin korang akan upgrade senjata pada bdn player korg je...tapi game ni ade memasukkan JIN sebagai haiwan belaan...korang kene bela jin....kuatkan jin korang....naikkan level...gabung2 jin....dan byk bnd pelik lagi....yang aku tak tau...bese r noob...so korang kene kuatkan player korg...ngn jin korg sekali.....

ape lagi kelebihan korang tau....jin online ni dalam bahase melayu...hahaha....malaysia...ade bendere malaysia lagi dalam game ni....pastu...macam dalam game2 online lain...kan ade sistem topup kan? game ni pon ade....dalam game ni urusniage bleh dalam emas( cari dalam game bunuh monster mst dapat punye) atau pun dalam jin point....kalau topup2 tu kite topup jin poin ni la atau name lainnye eudemons point (EP). tapi korg kene tau...EP ni dpt bukan kene topup jek...korg main pon bleh dapat...korg bunuh2 monster...tup2 jatuh r brg yg buleh klik terus jd EP...korg main siap di byr lg....pastu byk2 game...aku rase ni jela game yg ade tawrkan hadiah sampai RM50000 ringgit kpd player....main gamepon dapat hadiah....hahaha....dan ingat...ini game malaysia ye...yang main pon orang malaysia je...

nak main game ni?free jek....dieorg siap bg cd percume lagi...aku dapat cd free aku time kat pc fair kat dewan kluang taun 2008....aku pg dgn Eli..sesat kat kluang...hahaha...tak jumpe dewan...tapi itu bukan point utame...yg pnting die siap bukak booth tu kat pc fair....goplayplay booth kot aku rase...selain daripade booth goplayplay ni...korg bleh gak dapat cd free kalau korg bagi alamat korang kat syarikat dieorg ni....2-3 hari terus antar beb....mmg dapat punye....kalau tak sabar nk tgu...korang bleh la juge mendownload cd game tu kat laman web dieorg...

k ah...mls nak ckp byk....lebih baik korg main game ni....die lain dari yang lain....main2 jangan tak main...bile dah main bleh contact aku kalau nak jadi apperentice...huhu.....idup jin online...banzai2

ps:korang klik je kat gamba kat atas tu kalau nak g laman web jin online....


No comments:

There was an error in this gadget

WeLcOme To My PingX

Music on me