Search This Blog

Thursday, August 13, 2009

control lab 2 : black box identification

First lab dah abes, ces aku dikenakan sbb kejawaan aku...tapi takpe...presentation mantap...eye contact tu penting walau presentation tu boring...kwang....dengan presentation siap kul 4pg td terus kul 8 present...byk bnd ilang...huhu...tapi takpe...mantap yg penting....ngantok ni time type ni....tak tidoo daaa.....last2 aku py mikro C terkorban...huhu ni AI tak tau r....sori kepada doc rashid sbb saye tak dtg mgu ni....kelas lain saye pegi...mgu dpn saye tukar attitude lah...

sape yg nak info pasal lab ni...sile2 lah ym aku atan Cbox aku je....tgal email...insyaallah aku upload kan utk korang

1 comment:

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

There was an error in this gadget

WeLcOme To My PingX

Music on me